Fiecare zi la grădiniță este o experiență unică în viața copiilor și un nou motiv de bucurie. Programul este adaptat nevoilor fizice și emoționale ale micuților, iar activitățile incluse sunt diverse, interactive și captivante. Îi încurajăm pe copii să își dezvolte atenția pentru detalii, să acumuleze cunoștințe și să își exploreze propriile pasiuni prin joacă și lucru în echipă, urmărind:

Activități de Dezvoltare Personală

Activități Liber Alese

Activități pe Domenii Experiențiale

Săptămânal, copiii înscriși la grădinița noastră iau parte la o activitate de Educație creștin ortodoxă și două activități de Limba Engleză.

Chiar dacă totul se desfășoară pe baza unui program, temele abordate și metodele utilizate sunt mereu altele, urmărind personalitatea copiilor.

Planificarea activităților se face în funcție de dorințele și interesul micuților, pe baza Curriculumului pentru Învățământul Preșcolar.

Pentru că micuții sunt mult mai receptivi atunci când întâlnesc noutăți și lucruri inedite, organizăm periodic lecții în aer liber, vizite la muzeu, la grădina zoologică, ieșiri în parc sau pe poteci de munte și excursii. De asemenea, împreună cu ei, participăm la Sfânta Liturghie, colindăm în Ajunul Crăciunului și redăm prin joc valoarea tradițiilor românești.

Familia Grădiniței Sfânta Ecaterina nu ar putea fi completă fără întâlnirile, serile de povești dintre părinți alături de copii. Anual o cinstim împreună pe Sfânta Ecaterina, bucurându-ne de sceneta copiilor noștri, mergem la colindat împreună, ne arătăm dragostea și recunoștința față de mama creștină în luna martie cu ocazia sărbătorii “Buna Vestire” și încununăm anul școlar cu serbarea mult așteptată și excursia pe munte.

Educația oferită astăzi copiilor
înseamnă grijă pentru viitor