Grădinița Sf. Ecaterina a apărut din dorința de a le dărui copiilor un mediu cald și liniștit în care să se simtă iubiți, respectați și înțeleși, un loc în care se pot dezvolta afectiv, intelectual și spiritual pentru a deveni oameni maturi, cu un caracter adevărat.

Ne dorim ca această grădiniță să fie o prelungire a locului numit “acasă”, pentru că atenția oferită educației copilului și acumulării de cunoștințe ocupă un loc important printre valorile noastre. Ne propunem să păstrăm curat sufletul copilului, descoperindu-i înclinațiile și sporindu-i veselia, bunătatea, sinceritatea, dorința de a iubi și a se face iubit prin gesturi atât de simple specifice copilăriei.

Iar pentru că „acasă” este doar „în familie”, ne dorim ca părinții să se bucure de familia Grădiniței Sfânta Ecaterina și încercăm să ne cunoaștem, să povestim în cadrul diverselor ateliere, să ieșim la drumeții sau în excursii împreună cu copiii noștri.

Împreună, părinții și educatorii, ne vom da mâna pentru a cultiva în sufletul copiilor noștri valorile creștin ortodoxe: bunătatea, iertarea, dragostea față de aproapele nostru, dăruirea și lista o vom completa împreună...

“A fi educator înseamnă a fi acasă, o casă cu mulți copii și mai multe mame. O casă trebuie să fie curată, îngrijită, cu reguli, dar și cu multă iubire, iar membri ei să fie implicați, harnici și responsabili. Așa este Grădinița Sfânta Ecaterina, iar în acest loc, educatorul (mama) are sarcina de a transmite cunoștințe, iubire, dar și de a învăța în permanență, întrucât nici o zi nu seamănă cu alta, copiii fiind inepuizabili”, Diana Gheorghiciuc, director grădiniță.